- Geisha


- Geisha


- Im back

Yes people!
Nu var jag tillbaka. Har försökt komma in i cirken igen med skola, läxor, träning & sovtider osv. Därför bloggen varit off! Plus att jag rest ganska mycket & ska eventuellt göra det idag med en tur & retur till en stad idag. Om vad får ni veta senare om det blir av hehe ;)
Annars om inte blir det träning ikväll just nu bloggar jag bara och ska strax läsa om mer information om katter. & så bjuder jag på dagens outfits idag. Hope you like it!
 
              
              Baseball Jacka: Junkyard | T-shirt: Junkyard | Leggings: Gina
       

- Dans

Shoho!
Finns bara några ord att säga som lyder såhär; YAAY FÖR HÖSTEN! Min höst kommer bli en dansande höst. Satt och pillade med mitt tränings schema igår och insåg att jag kommer dansa inprincip varje dag.
Wellness i Karlskrona har ju fått in två nya danser och ökat med vissa danspasser. Och den 16:e börjar streetdancen på tipsby dansklubb. :D
Vilken dans tycker du är bäst? ^^
            

- September

Shoho!
Igår kväll var jag iväg på kräftskiva/filmkväll & under dagen såg jag äntligen filmen LOL. Min åsikt till filmen är att den är bra men inte så bra så man skulle kunna se den på bio. Inte värt pengarna ^^ & på kvällen såg jag 21 jump street. & hur awesome är inte Johnny Depp i filmen? Men filmen var grymt rolig. :D
Strax ska jag fixa mitt schema för veckan när det gäller träningen och massa annat. Blir en seg lördag med häng vid bloggen gissar jag på :)
     
              
Vilken film tycker ni är bäst av LOL & 21 jump street? ^^
        

RSS 2.0